Raportul privind starea AFT in anul 2020


Miercuri, 24 martie, rectorul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, a prezentat, in fata membrilor Senatului universitar si a cadrelor didactice, raportul anual privind starea academiei.

Activitatea a debutat cu prezentarea misiunii, obiectivelor si principalelor activitati desfasurate in anul anterior in institutia noastra, rectorul academiei evidentiind faptul ca: "au fost multe activitati importante pe care le-am planificat intr-un alt mod, dar care s-au desfasurat intr-unul influentat de declansarea pandemiei si a masurilor restrictive impuse. Inclusiv tripla noastra aniversare: 100 de ani de invatamant militar la Sibiu, 25 de ani de invatamant universitar militar si 173 de ani de invatamant militar romanesc, am sarbatorit-o departe de studentii nostri si de cei care au vrut sa vina in interiorul comunitatii academice sibiene. Cu toate acestea, obiectivele importante pe care ni le-am propus, si ma refer in primul rand la obtinerea noii Carte Erasmus si la evaluarea periodica a programului de studii Managementul economico-financiar, s-au realizat". In cadrul intalnirii, de asemenea, au fost prezentate si celelalte aspecte pe care Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011 le prevede la art. 130, alin. (2).

Activitatea s-a desfasurat cu respectarea masurilor de prevenire a infectarii si raspandirii virusului COVID-19, fiind aplicate masurile de distantare fizica si protectie sanitara.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.