"Sustenabilitatea sistemelor manageriale organizationale pentru cresterea rezilientei societale."


Departamentul Management din Facultatea de Management Militar a organizat si desfasurat in data de 5 martie 2021 o manifestare stiintifica (masa rotunda) cu tema "Sustenabilitatea sistemelor manageriale organizationale pentru cresterea rezilientei societale."

Cele 17 studii si cercetari elaborate cu ocazia acestei activitati de catre cadre didactice si doctoranzi din institutie si din alte universitati din tara au fost incluse in volumul "Managementul sustenabilitatii si sustenabilitatea manageriala intre paradigme clasice si moderne", coordonat de lector univ.dr. Diana Elena RANF, conf.univ.dr.ing. Olga Maria Cristina BUCOVETCHI si conf.univ.dr.ing. Dorel BADEA, volum prezentat in acest context.

Lucrarea a beneficiat de recenziile realizate de prof.univ.dr.ing. Ghita BARSAN (Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu), prof.univ.dr.ing. Lucian Ionel CIOCA (Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu), conf.univ.dr. Dumitru IANCU (Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu), conf.univ.dr. Maria CONSTANTINESCU (Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Aparare), conf.univ.dr.ing. Calin OTEL (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca), prefata fiinda semnata de prof.univ.dr.ing. Danut-Dumitru DUMITRASCU (secretar general, Societatea Academica de Management din Romania).


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.