LA FINAL DE CARIERA MILITARA


Sfarsitul de an pentru doi dintre colegii nostri marcheaza si debutul unei noi etape, aceea de cadru militar in rezerva al Armatei Romaniei.

Domnul col.dr. Laurean-Georgel Oprean, loctiitor al comandantului pentru probleme de stat major, de-a lungul carierei militare de peste 33 de ani, a parcurs diferite etape profesionale fiind la inceput ofiter la comanda unor subunitati de artilerie din garnizoana Timisoara, ulterior, perfectionandu-si pregatirea militara la comanda batalionulului si a unor institutii de invatamant militar precum Centrul de Instruire pentru Artilerie Terestra si Artilerie Antiaeriana din Sibiu si Scoala Militara de Maistrii Militari si Subofiteri din Pitesti. Pregatirea profesionala si-a desavarsit-o prin cursuri de cariera si academice acumuland cunostinte de nivel tactic, operativ si strategic in cadrul Facultatii Interarme, a Scolii Doctorale din Universitatea Nationala de Aparare Bucuresti si Colegiului de Razboi al Frantei din Paris. In Academia Fortelor Terestre Nicolae Balcescu din Sibiu a desfasurat, pe durata a sapte ani, activitati didactice in calitate de cadru didactic asociat, contribuind la formarea studentilor din arma artilerie terestra, iar incepand cu anul 2020 ocupand functia de loctiitor al comandantului academiei pentru probleme de stat major.

Domnul col.conf.univ.dr. Marius Milandru, prorector si loctiitor al comandantului pentru invatamant, ofiter cu o vasta experienta profesionala in domeniul Apararii CBRN, managementului economico-financiar si auditului public intern, care si-a construit parcursul profesional pe baza formarii prin intermediul cursurilor de specialitate, cariera, studiilor universitare, postuniversitare si doctorale desfasurate in cadrul Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, Universitatii Nationale de Aparare „Carol I”, universitatilor „Transilvania” si „George Baritiu” din Brasov si „Spiru Haret” din Bucuresti. Experienta dobandita in domeniile specifice structurilor operative, ale resurselor umane, materiale si financiare, au condus la un final de cariera cu un parcurs deosebit in zona educationala, astfel, reusita constand in transmiterea catre studenti, cursanti si colegii mai tineri a cunostintelor acumulate de-a lungul celor 30 de ani de cariera.

Ne bucuram ca am avut onoarea sa va avem in randul nostru!
Va uram sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Semper Una!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.