Cadru didactic al AFT, decorat de Presedintele Romaniei


Prof.univ.dr.ing. Simona Miclaus, cadru didactic al Facultatii de Management Militar a Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, a fost decorata, la sfarsitul lunii noiembrie, cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Ofiter, cu insemn pentru civili, de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Inalta distinctie a fost acordata in cadrul unei ceremonii de decorare a unor cadre militare si personal civil, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere a rezultatelor deosebite obtinute de colega noastra in indeplinirea misiunilor si pentru contributia adusa la promovarea imaginii Armatei Romaniei.

Prof.univ.dr.ing. Simona Miclaus preda in institutia noastra de 24 de ani, avand o bogata activitate de cercetare si evaluare stiintifica si experiente de predare si cercetare in strainatate. In anul 2014, in urma desfasurarii concursului „Omul anului 2014”, colega noastra a obtinut locul I la sectiunea invatamant, stiinta si arta militara, iar in 2015 a fost decorata cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler, cu insemn pentru civili.

«Pentru mine aceasta distinctie inseamna ca „noblesse oblige” (nobletea obliga), ca trebuie sa fac mult mai mult decat am facut pana acum si, bineinteles, este ceva foarte onorant pentru mine», a spus prof.univ.dr.ing. Simona Miclaus.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.