Modulul de Leadership Militar organizat de Academia Fortelor Terestre


Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu a organizat, in perioada 6 -17 mai, in cadrul Programului Initiativa Europeana de Schimb a Tinerilor Ofiteri (Emilyo), Modulul de Leadership Militar, activitate care s-a adresat cadetilor si studentilor de la institutiile militare de invatamant superior din spatiul european.

Modulul a reunit cadeti veniti de la Academia Regala din Bruxelles, Belgia, Academia de Aparare Croata din Zagreb, Croatia, Scoala de Studii militare Aplicate, impreuna cu universitatea de Studii din Torino, Italia, Academia Militara „Alexandru cel bun” din Chisinau, Republica Moldova si Academia Militara Elena din Atena, Grecia.

Pe langa activitatile academice, cadetii straini au participat si la evenimente culturale si de socializare impreuna cu studentii romani. Astfel, au avut oportunitatea de a vizita castelul Bran si de a cunoaste amanunte legate de istoria poporului roman.

„Seara Culturala Erasmus”, un eveniment organizat de Corpul Cadetilor „General Maior Nicolae Uscoi” in colaborare cu Biroul Programe si Relatii Internationale (Erasmus+), a reprezentat pentru studentii internationali un alt bun prilej de a se implica activ, prezentandu-le colegilor cantece, dansuri si obiceiuri traditionale sau culturale.


Album foto
Foto: Gheorghe Mazilu© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.