CADET INOVA’19, LA CEA DE-A IV-A EDITIE


Cea de-a IV-a editie a Salonului International al Inovarii si Cercetarii Stiintifice Studentesti - Cadet INOVA’19 are loc, in perioada 11-13 aprilie, la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu. La eveniment au fost inscrise 61 de inventii, inovatii si cercetari stiintifice, apartinand celor 84 de participanti din 21 de institutii de invatamant si institutii de cercetare din Korea, Malaysia, Republica Moldova, Romania si USA.

"Cadet INOVA" este un eveniment promovat de Corpul Cadetilor "GL. mr. Nicolae USCOI" si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, sub Inaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Romani din Iasi, in vederea sprijinirii inovatiei si cercetarii stiintifice la nivel national si international in viziunea tinerilor cercetatori (studenti, studenti masteranzi, studenti doctoranzi, doctori si cercetatori cu varsta maxima de 35 ani).

Inventiile, inovatiile si cercetarile stiintifice inscrise in competitie sunt integrate unor directii de studiu actuale, cum ar fi: Securitate, protectie, salvare - antiterorism, dezastre si accidente; Transport terestru, maritim si aerian; Tehnologia informatiei si informatica; Arta grafica si arhitectura; Medicina si factori umani, precum si alte domenii.


Album foto
Foto: Elena Andrei si Diana David© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.