Un ultim omagiu adus locotenent-colonelului in rezerva Cristian Teodorescu


Cu profund regret in suflet, comunitatea academica militara sibiana face cunoscuta inrolarea in Armata Cerurilor a celui care a fost lt.col. (rz.) Cristian Teodorescu, fost comandant de subunitate, lector-sef in catedra de tactica, sef al cercetarii si, in ultima parte a carierei, redactor-sef al Editurii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.

Joi, 4 aprilie, când a incetat sa mai bata o inima de aur, generoasa, ne-a parasit un spirit darz, viu si inalt, un camarad cu vocatie, care ne-a fost alaturi timp de 32 de ani. Om de o aleasa noblete sufleteasca, lt.col. (rz.) Cristian Teodorescu, va ramane in memoria celor care l-au cunoscut si cu care a lucrat, ca un exemplu de credinta si devotament.

Suntem alaturi de familia indurerata si ne exprimam compasiunea si intregul sprijin, in aceste momente de grea suferinta. Avem convingerea ca, atat noi, colegii sai, cat si generatiile de ofiteri, la a caror formare a contribuit, nu-l vom uita si ii vom pastra in amintire personalitatea de neegalat.

Trupul neinsufletit al domnului lt.col. (rz.) Cristian Teodorescu va fi depus la capela Bisericii Ortodoxe "Inaltarea Domnului", de pe Bulevardul Mihai Viteazul, din Sibiu, astazi, 4 aprilie 2019. Slujba de inmormantare va fi oficiata cu onoruri militare, sambata, 6 aprilie 2019, incepand cu ora 12.00, iar inhumarea va avea loc la Cimitirul Municipal Sibiu, la ora 13.00.

Sincere condoleante familiei greu incercate!

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!


Album foto
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.