Programul CULP, la cea de-a saptea editie


In perioada 02 iulie - 21 iulie, la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu se va desfasura cea de-a saptea editie a Programului CULP - "Cultural Understanding and Language Proficiency".

Timp de trei saptamani, 21 de cadeti din cadrul Comandamentului Cadetilor Fort Knox din Kentucky, SUA, alaturi de 50 de studenti ai AFT vor participa, impreuna, la cursuri de limba engleza, activitati sportive, culturale si de socializare. In plus, anul acesta, participantii la acest program vor lua parte la modulele de pregatire militara organizate de AFT ("Supravietuire in conditii de izolare temporara" si "Cercetare"), impreuna cu studentii romani si alti participanti de la institutiile partenere.

De asemenea, in dimineata zile de astazi, 4 iulie, de Ziua Nationala a Statelor Unite, cadetii americani au participat la Ceremonialul Arborarii Drapelului Romaniei, in cadrul caruia s-a intonat si imnul SUA. Totodata, membrii institutiei noastre le-au transmis oaspetilor un mesaj cu ocazia acestei zile importante in istoria Statelor Unite.


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.