Echipa AFT lupta la Maratonul International Sibiu pentru proiectul "Scrisori din transee"


Un oras intreg alearga pentru mai bine. De sapte ani, Sibiul freamata la sfarsit de mai, intr-un eveniment unic, menit sa ajute comunitatea si sa inspire semenii.

Pe 26 Mai, echipa AFT va alinia la start 100 de alergatori - studenti, cadre militare, personal civil contractual - in cursele de maraton, semimaraton, cros si stafete. Alaturi de ei sunt antrenorii, comandantii, profesorii si fiecare camarad care adera la al nostru SEMPER UNA!

Vom face Sibiul sa se cutremure. Intaia noastra maratonista - Sd.sg. Petronela LUNGU, echipa INVICTUS Romania 100 condusa de Sd.cap. Razvan CODRIN cel fara de seaman, stafetele CHIC de la Biblioteca AFT, rivalii care se asteapta de un an pentru o intrecere dreapta, eroul sportului militar romanesc – Plt.adj.pr. Francisc SAROSI, noii veniti in echipa AFT, atletul de exceptie - Sd.cap. Alexandru ALUNGULESA, sapte cadeti greci, sau grupa de 30 de copii prescolari care sprijina AFT, cu totii vor lupta pentru gloria zilei si proiectul educational "Scrisori din transee", o calatorie in timp in transeele Marelui Razboi.

AFT va asigura si ultimii 12 Km ai traseului de maraton cu 30 de voluntari, intre Poplaca si Sibiu, cu brate intinse a ajutor si aplauze, cu respect pentru atletii moderni care se grabesc sa invinga.

Fiti alaturi de noi, pariati pe tricourile rosii si pe pasiunea pentru sport a lotului AFT, antrenat sub semnul victoriei. Sustineti cauza "Scrisori din transee": http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=3936

Semper Una !


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.