1 decembrie 2017- 99 de ani de la Marea Unire
La multi ani, Romania!


Cu prilejul implinirii a 99 de ani de la Marea Unire, de Ziua Nationala a Romaniei, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", in colaborare cu autoritatile publice locale si celelalte structuri din cadrul Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala din judetul Sibiu, a organizat o serie de manifestari dedicate acestui eveniment.

Activitatile au debutat, la ora 09:00, la Biserica "Sf.Apostoli Petru si Pavel", cu o ceremonie de depunere de coroane si jerbe de flori pentru cinstirea memoriei eroilor neamului care prin sacrificiul suprem, au facut ca astazi, sa fim un stat unitar si independent. Manifestarile au continuat la fostul sediu al Consiliului Dirigent de pe artera pietonala Nicolae Balcescu, iar de la ora 11:00, in prezenta unui numar mare de cetateni, a avut loc defilarea efectivelor apartinand structurilor din cadrul Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala din judetul Sibiu. De asemenea, au avut loc expozitii de tehnica si armament, organizate in parcarea Teatrului National „Radu Stanca” si pe platoul din fata Cercului Militar Sibiu.

Manifestarile s-au incheiat cu retragerea cu torte, executata de Muzica Militara a Academiei Fortelor Terestre si a detasamentului de onoare.

La multi ani, Romania!

La multi ani, dragi romani!


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.