AFT la Noaptea Cercetatorilor 2017


Pentru al patrulea an consecutiv Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" este parte a evenimentului "Noaptea Cercetatorilor". Universul fascinant al stiintei si-a deschis portile in mai multe locatii ale Universitatii "Lucian Blaga" si Cercului militar din Sibiu unde au fost organizate experimente, expozitii, concursuri, spectacole cu roboti, vizite in laboratoare si multe alte activitati destinate publicului sibian de toate varstele.

Reprezentantii institutiei noastre si-au asteptat vizitatorii, vineri, 29 septembrie, la Cercul Militar, cu patru standuri unde au prezentat echipamente de control nuclear, tehnologii robotizate militare avansate (robotul umanoid NAO Next generation, minirobotul senilat de deminare si robotul mobil de observare SPUTNIK), sisteme de control a campului electromagnetic si echipamente tactice AIRSOFT.

Evenimentul este organizat de Universitatea "Lucian Blaga", alaturi de Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", si in parteneriat cu Consiliul Judetean, Primaria Municipiului Sibiu si Inspectoratul Scolar al judetului Sibiu.


Album foto
Foto: Elena Andrei

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.