CEREMONIA DE ACORDARE A GRADELOR DE OFITER ABSOLVENTILOR PROMOTIEI 2017 AI AFT

Absolventii Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, promotia „Marasti, Marasesti, Oituz-100”, au trait, vineri, 28 iulie, sentimentul reusitei prin inchiderea cu succes a unui frumos capitol, acela al studentiei, dar si emotia deschiderii unuia nou, cel al frumoasei, dificilei si provocatoarei cariere a armelor.

Ceremonia militara de acordare a gradelor s-a desfasurat pe platoul institutiei, in prezenta ministrului Educatiei Nationale, domnul prof. Liviu Marian Pop, secretarului de stat pentru Politica de Aparare si Planificare, domnul Mircea Dusa, a loctiitorului sefului Statului Major General, general-locotenent dr. Adrian Tonea, a domnului general de brigada Dorin Ionita, comandant al Componentei Operationale Terestre si loctiitor al sefului Statului Major al Fortelor Terestre, a oficialitatilor publice locale si centrale, a cadrelor didactice si instructorilor din academie, si a unui numar mare de parinti si rude ale absolventilor.

Cu acest prilej, celor 16 absolventi clasati pe locul I pe specializari universitare, arme si specialitati militare li s-au inmanat premii si diplome de merit, in semn de recunoastere si pretuire a efortului depus si a rezultatelor obtinute pe parcursul anilor de studiu din institutia noastra.

Seful promotiei 2017 al Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, domnul slt. Alexandru Daniel Luta, cel care s-a clasat cu media 9,70 primul la specializarea universitara Managementul organizatiei, specialitatea militara Comunicatii si Informatica a primit din partea domnului gl.lt.conf.univ.dr Adrian Tonea, loctiitorul sefului Statului Major General, Emblema de merit „Stiinta militara” clasa a II – a, iar din partea domnului Mircea Dusa, Secretar de stat pentru Politica de Aparare si Planificare, stiletul personalizat.

Domnisoara subinspector de penitenciare Oana Mirela Duica, absolventa clasata cu media 8,94 prima la specializarea universitara Administratie publica, specialitatea Intendenta, a fost premiata de catre directorul general adjunct din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, doamna comisar sef de penitenciare Ioana Mihaela Morar.

La Serviciul Roman de Informatii s-a clasat pe locul I, cu media 8,86, domnul slt. Costin Mugurel Anghel, fiind premiat de catre Loctiitorul sefului Directiei Generale Management Resurse Umane si Organizare, din Serviciul Roman de Informatii, domnul col. Adrian Ionica.

La Ministerul Afacerilor Interne s-a clasat pe locul I, cu media 9,29, domnul subinspector Cornel Alexandru Burlui. Diploma de merit i-a fost oferita de Directorul general adjunct al Directiei Generale Management Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, domnul comisar sef de politiei Valentin Minoiu.

Felicitari tuturor absolventilor! Pasii sa va poarte spre cele mai frumoase si mai performante cariere posibile!

SEMPER UNA!

Album foto
Foto: Nicusor Comanescu si Petrica Maxim

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.