TRECERI IN REZERVA LA AFT

Luna iunie a anului 2017 a insemnat pentru domnul col. Robert Stanciulescu, domnul col. Radu Voda, doamna lt.col. Monica-Carmen Modruz, domnul plt.adj.pr. Gheorghe Ionescu, domnul plt.adj.pr. Valeriu Paduret, domnul plt.adj. Silviu Gingu si domnul plt.maj. Paul-Toma Bratu inchiderea unui capitol din viata si deschiderea unuia nou, prin trecerea in rezerva sau incetarea activitatii.

Ceremonia dedicata acestor evenimente s-au desfasurat, vineri, 30 iunie, pe platoul academiei, in prezenţa intregului personal, iar cu acest prilej domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan le-a inmanat diplome de merit si plachete in semn de recunostinta pentru modul in care si-au desfasurat activitatea in institutia noastra. Totodata, s-a dat citire si ordinului prin care doamna lt.col. Monica-Carmen Modruz a fost avansata la gradul de colonel, odata cu trecerea in rezerva.

La final de cariera, cuvintele sunt prea putine pentru a sintetiza viata si activitatea colegilor nostri alaturi de care am impartasit greutati si bucurii. Ne dorim ca in viitor sa ii gasim sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.

Semper Una!

Album foto
Foto: Petrica MAXIM

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.